Image
Image
7069
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5150/logoFix-1498111307.png

POLAGANJE PLOŠČIC LJUBLJANA PRENOVA KOPALNIC

Cesta v Zajčjo Dobravo 15, 1260 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Svoje izkušnje VMD Gradbeništva pri polaganju keramike smo kalili skozi enaindvajset let dela s strankami.

Zavedamo se, da je cena materialov zelo pomemben dejavnik prenove, zato smo, kot novost, nekaj kvalitetnih, zanimivih in inovativnih proizvajalcev pričeli uvažati kar sami, saj  vam lahko tako omogočamo konkurenčnejšo ceno izdelkov in s tem cenejšo prenovo vašega stanovanja. Zato vas vabimo,da spremljate naše spletne strani, kjer bomo postopoma dodajali vse več zanimivih izdelkov za moderno prenovo stanovanja (Moderna keramika), kakor tudi akcijskih artiklov (Akcije).

Vi poznate svoje želje, mi se spoznamo na svoje delo. Zaupajte nam jih, skupaj bomo našli rešitev, kako kvalitetno in ugodno priti do nove podobe prostorov, ki vam  bodo v zadovoljstvo in vam dolgo dobro služili ! V zavihku kontakt poiščite možne poti do nas, vedno smo pripravljeni na pogovor!


Adaptacija stanovanja


Je vaše stanovanje staro? Imate občutek, da razpada? Bi radi zamenjali cevi v kuhinji? Bi radi stanovanje uredili preden ga prodate oziroma oddate? Potem je čas za adaptacijo vašega stanovanja.

A zakaj izbrati VMD Gradbeništvo ?

Adaptacija stanovanj je naša vrlina, saj to počnemo že vrsto let in imamo že dolg seznam referenc. Predvsem pa smo dobra izbira zato, ker vedno izberemo ugoden material, smo znani po hitri in kvalitetni izvedbi.

Naša ponudba obsega adaptacijo vseh delov in prostorov v stanovanju. Zato nam lahko le predate ključ in nekaj dni mirno spite. Mi pa bomo v tem času namesto vas naredili vse.

Najprej naredimo natančne izmere vseh prostorov in sestavimo načrt. Načrt naredimo v skladu z vašimi željami in pričakovanji. Sestavimo predračun in začnemo z delom.

Adaptacija stanovanja poteka tako, da se najprej znebimo vse stare opreme in pohištva, obnovimo vso električno in vodovodno inštalacijo, nato pa se lotimo gradbenih del. Ves material dobavimo sami, trudimo se, da bi bil material ugoden in kvaliteten hkrati. Ko opravimo vsa gradbena dela, prinesemo in montiramo pohištvo, starega odpeljemo že pred samim začetkom. Na koncu poskrbimo še za fina gradbena dela in detajle, pospravimo in vam vrnemo ključ. Vi pa lahko že prinesete svoje stvari in prijetno bivanje se lahko začne.

Kaj vsebuje adaptacija stanovanj?

• Adaptacija kopalnic
• Adaptacija napeljave
• Polaganje talnih in stenskih oblog
• Ravnanje in plesanje sten
• Odvoz starega materiala
• Nabava ugodnega materiala
• Montaža pohištva in aparatov


Adaptacija kopalnic


Vam v kopalnici spuščajo cevi? Vam radiator ne greje več? So pipe ves čas polne vodnega kamna? Potem je čas, da pokličete nas. Adaptacija kopalnic je naša skrb, od vas potrebujemo le ideje o novi opremi.

Vsaka adaptacija se najprej začne z načrtovanjem. Ko pridemo na objekt, najprej naredimo podroben načrt o tem kaj bo adaptacija obsegala in kakšen material bomo potrebovali.  Vsak ogled kopalnice je brezplačen. V našem podjetju vedno izberemo ugoden material, ki nam bo omogočal, da bo adaptacija kopalnice kvalitetna in ugodna.

Adaptacija kopalnic je namenjena predvsem ureditvi vodovodnih in električnih inštalacij, sledi pa tudi nova oprema. Pri adaptaciji kopalnic se ne smete zadovoljiti kar z vsakim materialom, ampak je potrebno izbrati opremo, ki vam bo služila dalj časa. Tu nastopimo mi, saj lahko za vas dobavimo ugoden in kvaliteten material.

Naša prednost je tudi hitra odzivnost in ažurnost. Ker vemo, da je kopalnica pomembne  del stanovanja, smo pri adaptaciji hitri in ažurni. Ves material, ki ga potrebujmo nabavimo in dostavimo mi, saj material dobimo po ugodnih cenah. Ker vemo, da je adaptacija kopalnic dolgoročni projekt, vedno poskrbimo, da je material kvaliteten.

Po ogledu kopalnice in oceni stanja, vam pripravimo načrt ter sestavimo predračun. V kolikor imate sami kakšno idejo o tem, kako naj bi kopalnica izgledala po adaptaciji, nam to le povejte. Zavedamo se, da je naročnik tisti, ki bo kopalnico uporabljal. Ko je ponudba s strani naročnika potrjena, se lotimo dela. Priskrbimo material in pričnemo z delom.

Za adaptacijo kopalnic navadno potrebujemo od 3 do 7 dni, odvisno od obsega adaptacije.

Kako poteka delo pri VMDGradbeništvo:

• Obstoječe elemente odstranimo (pohištvo, keramične ploščice, napeljava, cevi) in ves odpadni material odpeljemo
• Najprej obnovimo ali popolnoma zamenjamo električne in vodovodne inštalacije
• Stene in tla pripravimo za polaganje novih keramičnih ploščic in opravimo manjša gradbena dela, če so potrebna (izravnava sten, tal)
• Pred polaganjem ploščic vgradimo tuš kabino ali kopalno kad (odvisno od želje naročnika)
• Položimo keramične ploščice po tleh in stenah
• Končamo s fino montažnimi deli in vgradnjo vseh novih elementov pohištva


Adaptacija poslovnih prostorov


Adaptacija poslovnih prostorov je ena izmed naših glavnih storitev na področju adaptacije. Ker se ukvarjamo z adaptacijo kopalnic in stanovanj, nam tudi adaptacija poslovnih prostorov ni tuja.

Pri nas adaptacija poslovnih prostorov obsega vsa dela, ki so potrebna za kvalitetno prenovo.
Izbirate lahko med:

• Polaganje talnih in stenskih oblog
• Zidarska in krovna dela
• Polaganje parketa
• Polaganje ploščic
• Zamenjava elektro in vodovodnih napeljav
• Odvoz starega pohištva
• Montaža novega pohištva

Pred začetkom adaptacije najprej vsak prostor natančno izmerimo in pripravimo načrt. V kolikor gre za večje objekte, postavimo tudi časovni okvir, kdaj predvidoma bodo dela končana. Adaptacija se začne tako, da najprej ve prostore spraznimo in odpadni material tudi odpeljemo. Poskrbimo pa tudi za nov material, ki ga nabavimo po ugodni ceni, a nikoli ne pozabimo na kvaliteto.

Naročniku pred nakupom ugodnega materiala vedno tudi svetujemo, saj se zavedamo, da je stranka tista, ki ima vizijo o adaptaciji. V kolikor je potrebno kupiti keramiko in ostale obloge, vedno svetujemo kakšen in kateri material je najboljša izbira. Vedno pa podamo mnenje tudi o sami opremi poslovnih prostorov, če stranka to želi.

Ugodne cene adaptacije poslovnih prostorov so naša velika prednost, saj se vedno potrudimo, da so naše cene konkurenčne.

Adaptacija poslovnih prostorov zahteva še prav posebno natančnost, saj se v veliki večini adaptira prostore, ki so v najemu ali so pred najemom. Zato je v tem primeru potrebna tudi časovna konstrukcija izvedbe adaptacije, saj so naročniki vezani na določene roke.

Naša prednost je naša vse stranskost. Trudimo se, da za naročnika lahko izvedemo vsa dela, ki so potrebna v sklopu adaptacije poslovnih prostorov, ne glede na naravo dela. Glede na to, da naš tim sestavljajo strokovnjaki, smo dobri na vseh področjih.  Zato nam lahko zaupate, da bodo vsa dela adaptacije izvedena korektno, učinkovito in kvalitetno. Vse kar potrebujemo od vas je potrditev načrta in ključ od poslovnih prostorov. Ostalo bomo naredili mi.

Ko je adaptacija  poslovnih prostorov zaključena, poskrbimo še za fina dela, ki so zaključek našega dela. Odpeljemo ves odpadni material, pospravimo vse prostore, montiramo pohištvo in vključimo električne naprave, ki so v prostoru. Tako je poslovni prostor takoj pripravljen na vselitev.

Naš cilj je, da z najbolj ugodnim materialom in v najkrajšem času, za vas izvedemo adaptacijo  poslovnih prostorov, ne glede na obseg projekta.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta v Zajčjo Dobravo 15, 1260 Ljubljana, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
VMD gradbeništvo d.o.o.
Davčna št.:
23681101
Naslov:
Cesta v Zajčjo Dobravo 15a, 1260 Ljubljana - Polje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0201 0026 1699 855 (odprt 8.10.2015, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Domen Divjak
Kontaktna oseba:
Domen Divjak
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
+386(0)70 699 319
Mobitel:
070699319
E-mail:
info@vmd.si

Kontaktne osebe

Povpraševanje ali pomoč
Sara Divjak