Image
Image
6489
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/154/629.jpg

TLAKOVANJE DVORIŠČ UREJANJE OKOLICE

Ulica za travniki 36, 1260 Ljubljana-Polje, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Asfaltiranje, tlakovanje, urejanje okolice in dvorišč, gradbena dela ter pluženje.

Nudimo celostno storitev na področju nizkih gradenj, še posebej na področju asfaltiranja in tlakovanja dvorišč in cestišč. Naša ponudba vsebuje širok nabor storitev, ki vam zagotavljajo hitro in kvalitetno izvedbo projektov za vaše stanovanjske ali poslovne objekte. Tako poleg asfaltiranja in tlakovanja uredimo tudi načrtovanje, vsa potrebna gradbena dela (izkopi, odvoz materiala, priprava terena) in prevoz (kiper prevozi – prevozi razsutega tovora) ter si tako zagotovite vse potrebno za izgradnjo ali prenovo vašega dvorišča in okolice objekta pri enem izvajalcu – usklajevanje in dogovarjanje med različnimi izvajalci zato ni potrebno.

Vsaka cesta vodi na svojo destinacijo

Izgradnja nove ceste - bodisi iz asfalta ali betona - zahteva izdelavo odlično podkonstrukcijo, začenši s stabilno osnovno plastjo in vse do natančno izravnanega površinskega sloja.

Kateri so najpomembnejši kriteriji pri asfaltiranju dvorišč, cest,.. ki jih je treba upoštevati? Katere metode je treba uporabiti? Kateri stroji se uporabljajo?

Osnovni sloj asfaltirane ceste je podlaga za zgornjo konstrukcijo vozišča. Ponuditi mora odlično nosilnost, zmožnost vzdržati širok spekter različnih klimatskih pogojev in ostati funkcionalna več desetletij. Kateri materiali za asfaltiranje se uporabljajo za izdelavo osnovnih plasti? Katere lastnosti morajo imeti?

Osnovna podlaga služi kot temelj za asfaltiranje. Odvisno od napetosti, ki jo je mogoče pričakovati, je asfaltirana cesta sestavljena iz različnih slojev različnih debelin, da se prenesejo najrazličnejše vremenske razmere in ostanejo uporabne še več desetletij.

Močna osnova za zgornjo asfaltirano cestno strukturo

Spodnja plast v bistvu obsega nevezano mešanico grobega in drobnega drobljenega kamna ter zdrobljenega peska, da se doseže želena nosilnost in absorbira prometne obremenitve, tako da spodnja podlaga ni deformirana.
Sloj gramoza ščiti pred zmrzaljo

Ceste so izpostavljene posebej visokim obremenitvam, ko voda v strukturi vozišča začne zamrzovati. Voda se pri zamrzovanju širi, kar lahko povzroči poškodbe asfalta zaradi zmrzali, ki bodo prej ali slej vplivale tudi na površino asfaltirane ceste. To preprečuje tako imenovana odeja iz zmrzali, ki je običajno sestavljena iz mešanice gramoza in peska, ki jo dopolnjuje zdrobljen mineralni agregat. Ko se stisnejo, te plasti materialov, odpornih proti zmrzali za asfaltirano dvorišče cesto dovoz,.. , odvajajo vodo iz zgornjih plasti vozišča, hkrati pa zelo učinkovito zmanjšujejo napetosti.

 Mešanica naredi razliko za asfaltirano dvorišče, dovoz, cesto

V mnogih primerih je vezana osnovna plast prekrita z nevezano osnovno plastjo. Kot vezivo za asflatiranje se večinoma uporabljajo bitumen, cement ali apno.

Kvaliteten in strokovno uporabljeni materiali pri asfaltiranju dvorišč, asfaltiranju cest, asfaltiranju dovozov igrajo pomembno vlogo trajnosti in vzdržljivosti.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Ulica za travniki 36, 1260 Ljubljana-Polje, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ASFALTEK d.o.o.
Davčna št.:
48224260
Naslov:
Ulica za travniki 36, 1260 Ljubljana - Polje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0204 2025 3725 760 (odprt 14.4.2003, NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0310 9100 0442 527 (odprt 28.5.2012, SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Zlatko Jašić
Kontaktna oseba:
Zlatko Jašić
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
+386(0)31 420793
E-mail:
info@asfaltek.si