Image
Image
3084
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/8529/zane_bortek_kondicijska_priprava_in_sportna_masaza_treniranje_ekipnih_sportov_osebno_trenerstvo-1643646624.png

ŽANE BORTEK, KONDICIJSKA PRIPRAVA IN ŠPORTNA MASAŽA, TRENIRANJE EKIPNIH ŠPORTOV, OSEBNO TRENERSTVO

Beblerjev trg 3, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Sem Žane Bortek, strokovnjak za telesno pripravo, načrtovanje, vodenje in nadzorovanje procesa vadbe vrhunskih športnikov in športnikov rekreativcev.

PONUJAM VAM NASLEDNJE:

Kondicijska priprava

Telesna priprava je kontinuiran, kompleksen in programiran proces razvijanja osnovnih in specifičnih biomotoričnih in funkcionalnih sposobnosti.

To je proces, ki mora imeti vnaprej definirane cilje, namen, sredstva in metode preoblikovanja antropološkega statusa športnika. Vsaka športna panoga zahteva osnovno kakor tudi specifično kondicijsko pripravo.

Program kondicijske priprave, ki je prilagojen posameznemu športniku in športni panogi s katero se ukvarja. Prilagojen je telesnim sposobnostim, ciljem in željam športnika. Pri kondicijski pripravi gre za celostno obravnavo, kjer razvijamo gibalne in funkcionalne sposobnosti kot so: gibljivost, moč, koordinacija, hitrost, ravnotežje, vzdržljivost, agilnost. Potencial športnika pa je odvisen od zgoraj naštetih sposobnosti in prenosa le teh na športni teren in boljše udejstvovanje na tekmovanju. Seveda pa je pomembna športnikova preteklost morebitnih poškodb. Tako, da je v programu kondicijske priprave zajeta tudi preventiva pred morebitnim nastankom poškodb.


Osebno trenerstvo

Je vadba pod strokovnim nadzorom oziroma pod vodstvom osebnega trenerja. Pri osebnem trenerstvu gre za točno določen in prilagojen trening vašim sposobnostim, ciljem in seveda željenim rezultatom!

Lahko bi zapisal, da z osebnim trenerstvom rešujem vaše probleme, ki so povezani:
s pomanjkanjem znanja o vadbi z utežmi,
pomanjkanjem motivacije,
želje po izgubi maščobne mase,
povečanju mišične mase ali
nasploh izboljšanju kvalitete vašega življenja.
Zavedam se, da osebe, ki se odločijo za storitev osebnega trenerstva zelo razlikujejo v telesnih značilnostih, gibalnih sposobnostih, motivih, zdravstvenem stanju, potrebah in osebnih ciljih. Kot osebni trener vse te dejavnike upoštevam in načrtovano vadbo prilagodim vam. Načrtno delo osebnega trenerja vključuje celostno obravnavo stranke, sprotno izobraževanje, načrtovanje prehrane, motiviranje, nadzor in vrednotenje rezultatov, skrb za izvedbo treningov, skrb za zdravje, varnost in seveda dobro počutje stranke pri vadbi.


Športna masaža

Športna masaža je specializirana masaža namenjena rekreativnim in vrhunskim športnikom. Tehnike masaže se osredotočajo na mišične skupine, ki prevladujejo v posameznem športu. Športna masaža služi pripravi in ohranjanju naše forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju morebitnih poškodb. Cilj terapije je vzpostaviti normalno, neboleče gibanje ter povrniti funkcionalno stanje pred poškodbo. Že samo ime pove, da je športna masaža namenjena odstranjevanju negativnih učinkov, ki jih povzroča športna dejavnost.

Namen športne masaže je, da s primerno predhodno pripravo in obdelavo mišic izboljšamo telesno zmogljivost športnika ter s tem povečamo splošno dobro počutje. Športnika je treba dobro poznati, prav tako disciplino v kateri je udeležen, saj so za vsako športno dejavnost obremenjene določene mišične skupine.


Nevro Mišični Taping

Nevro Mišični Taping® – NMT je revolucionarna tehnika, ki se uporablja v športni medicini, ortopediji, nevrologiji, limfni in vaskularni medicini in je zelo učinkovita v praktični rehabilitaciji.

Je korektivna tehnika za mehaničnost in senzoričnost, ki vzpodbuja cirkulacijo krvi in limfe na tistem delu telesa, kjer izvajamo terapijo. To je idealna tehnika pri zdravljenju mišic, živčevja in organov v post-travmatičnih situacijah, pri fizioterapiji ali enostavno za izboljšanje športnih dosežkov.

Nevro Mišični Taping ® je neinvazivna, nefarmakološka tehnika, ki se ponuja kot dopolnitev k terapijam in nudi pacientu alternativni način zdravljenja, ki je zelo učinkovit in lokaliziran.

NMT ® predstavlja aplikacijo lepilnega elastičnega traku na kožo z namenom, da bi dosegli blagodejne učinke na nivoju mišično-kostnega sistema in notranjih organov. Stimulacija kože določa terapevtski učinek, ki ni samo lokalen – vpliva tudi na podkožne plasti. Mišice določajo gibe telesa in nadzorujejo cirkulacijo krvi in limfe ter telesno temperaturo. Tehnike NMT ® dosegajo štiri glavne cilje:

  • lajšanje bolečine
  • podpirajo mišico med premikanjem
  • odstranjujejo vensko in limfno zastajanje
  • popravljajo usklajenost sklepov

IASTM

IASTM, kratica po angleško pomeni Instrument Assisted Soft Tissue Manipulation ali po naše Mobilizacija/Manipulacija mehkega tkiva s pomočjo instrumentov.

Tehnika se uporablja kot dodatek k manualnim tehnikam in fizioterapevtskim aparaturam. IASTM instrumenti so izdelani tako, da se prilegajo posameznemu delu telesa in z njimi lažje dostopamo do poškodovanega predela telesa.

IASTM terarevt s svojim znanjem obravnava poškodbo mehkega tkiva, bolečino in druge težave mišično-skeletnega sistema.

Tehnika odlično deluje v kombinaciji z drugimi tehnikami ali aparaturami kot so: ultrazvočna terapija, tecar terapija, vakum terapija, kinezio tejping, terapija miofascialnih prožilnih točk.


Za svetovanje in informacije o mojih storitvah sem vam na voljo preko mobilne številke ali elektronske pošte.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Beblerjev trg 3, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ŽANE BORTEK s.p.
Poslovna oblika:
KONDICIJSKA PRIPRAVA IN ŠPORTNA MASAŽA ŽANE BORTEK s.p.
Davčna št.:
46105760
Naslov:
Bratovševa ploščad 24, 1000 Ljubljana
Kontaktna oseba:
Žane Bortek
Govorimo:
 SI
 EN
Mobitel:
+386 40 740 862
E-mail:
zane.bortek@gmail.com