Image
Image
6592
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/1555/logonew8315.jpg

KRTKI TALNE OBLOGE ŠKOFLJICA

Smrjene 45A, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Z VAMI ŽE OD LETA 1961

Smo podjetje, ki ve kako »rokovati« s talnimi oblogami. Svoje storitve opravljamo kakovostno in natančno. Poleg tega smo odzivni in kar je še pomembneje, za vsako stranko si vzamemo čas in se posvetimo njenim željam.  Na svoje storitve pa vam damo tudi garancijo.

Vse zgoraj naštete odlike pa ne bodo povsem opustošile vaše denarnice, saj smo s svojimi cenami zelo konkurenčni!

Storitve

V podjetju Krtki d.o.o. pred pričetkom del opravimo ogled na terenu in izmerimo prostore ter na vašo željo tudi dobavimo talne obloge. Nato po potrebi tla izsušimo, naredimo hidro premaz in izravnamo, zatem pa se lotimo montaže talnih oblog.

Polagamo vse vrste tekstilnih talnih oblog – itisone, tapisone.., ki jih lahko tudi zarobimo. Prav tako polagamo pvc talne obloge in jih zaščitimo s premazi. Širok spekter naših storitev pa obsega tudi polaganje plute, laminata, vseh vrst parketa, kmečkega poda, ladijskega poda in zunanjih lesenih talnih oblog. Ostalo ponudba, ki jo ponujamo:

polaganje vinila lepljenje
polaganje vinila na klik
polaganje vinila cena
polaganje vinila na ploščice
polaganje vinila na parket
polaganje vinila na klik cena
podloga za vinil plošče
pribijanje ladijskega poda
ladijski pod montaža
cena ladijskega poda
kmečki pod polaganje
zabijanje ladijskega poda
obnova ladijskega poda
polaganje laminata na ladijski pod 

Že obstoječi parket pa z veseljem tudi obnovimo. Torej odstranimo lepilo in lak, ga zbrusimo in na novo prelakiramo ter zloščimo.

Parketarstvo je obrtniška dejavnost, ki se ukvarja z nameščanjem in obnavljanjem parketnih tal. Parket je vrsta talne obloge, sestavljene iz lesa, ki daje prostoru naraven in eleganten videz. Parketarji smo izkušeni strokovnjaki, ki imamo znanje in spretnosti za ustvarjanje visokokakovostnih parketnih tal.

Ena od ključnih nalog parketarjev je nameščanje parketa. To vključuje pripravo podlage, kjer se bo parket namestil. Podlaga mora biti ravna, trdna in suha, da se parket ustrezno pritrdi. Parketarji pogosto uporabljamo tudi izolacijske materiale, ki zmanjšujejo hrup in izboljšujejo izolacijo prostora.

Naslednji korak je postavitev parketa. Parketarji imamo izkušnje z različnimi vrstami parketa, vključno s klasičnim parketom, lamelnim parketom in tudi parketnimi ploščami. Parket je treba natančno postaviti in pravilno pritrditi, da se prepreči premikanje ali poškodbe. Strokovno običajno uporabljamo posebne tehnike in orodja, da dosežemo visoko natančnost pri postavljanju parketa.

Poleg nameščanja parketa parketarji izvajamo tudi obnovo parketnih tal. Sčasoma lahko parketna tla postanejo obrabljena, poškodovana ali izgubijo svoj lesk. Parketarji imamo znanje o različnih metodah obnove, kot so brušenje, polnjenje razpok, lakiranje in voskanje. S temi postopki lahko parketarji obnovimo parketna tla in jim povrnemo prvotni sijaj ter trpežnost.

Parketarji se pogosto srečujemo tudi z izzivi, kot je prilagajanje parketa različnim oblikam in vzorcem prostora. Prav tako moramo biti seznanjeni z različnimi vrstami lesa in njihovimi lastnostmi, da lahko svetujemo strankam pri izbiri pravega parketa za njihove potrebe.

Visokokakovostno parketno talno oblogo je treba redno vzdrževati, da ostane v dobrem stanju. Parketarji pogosto nudimo tudi storitve vzdrževanja, kot so čiščenje tal, ponovno lakiranje in popravilo poškodb.

Parketarstvo je pomemben del gradbene industrije in zahteva specializirano znanje ter veščine. Kvalificirani parketarji imamo izkušnje pri ustvarjanju estetsko privlačnih in trajnih parketnih tal, ki izboljšujejo videz prostora in mu dodamo vrednost. Če želite kakovostno in strokovno nameščeno ali obnovljeno parketno talno oblogo, se je vedno priporočljivo obrniti na izkušene parketarje. Pokličite nas

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Smrjene 45A, 1291 Škofljica, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
KRTKI storitveno podjetje d.o.o.
Davčna št.:
93110812
Naslov:
Smrjene 45A, 1291 Škofljica
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0001 6330 394 (odprt 28.2.2017, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Zulič Zlatko
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
041621604

Socialno omrežje