Image
Image
10219
  • Turizem
  • Kampi
  • NATURAVANTURA, NATURPLAC NA ŠKALI, LJUBNO OB SAVINJI
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew45282.jpg

NATURAVANTURA, NATURPLAC NA ŠKALI, LJUBNO OB SAVINJI

Primož pri Ljubnem 22 , Ljubno ob Savinji, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Šotorišče NaturPlac "Na Škali" je eden izmed tistih posebnih kotičkov, kjer se boste z družino ali prijatelji po aktivnem dnevu zbrali ob ognju in pletli nove vezi s podobnomislečimi ljubitelji narave. Gre za privlačen prostor ob reki Savinji, ki bo navdušil mlade družine, ljubitelje miru in tišine kot tudi tiste, ki vam po žilah teče adrenalin. S širokimi možnostmi, ki jih ponuja čudovita okolica, predstavlja res zanimivo alternativo Posočju. Raziščite jo!

Posebnost šotorišča so domiselne 'kočure', lesene hiške v kateri se nahaja šotor z vzmetnico in posteljnino. Za bivanje tukaj torej ne potrebujete prav nobene svoje opreme. Vaša postelja je že postlana! Poleg 'kočur' so gostom na voljo tudi mesta za lastne šotore in celo možnost najema spalne vreče za tiste, ki bi radi noč preživeli še bližje zvezdam ter prespali v viseči mreži med krošnjami.

Ob šotorišču je prostoren travnik za različne družabne igre, tu je igrišče za badminton oz. odbojko ter slackline poligon in mini knjižnica. Tik ob šotorišču teče čudovita alpska reka Savinja, na njenem bregu pa stoji velika skala, ki je NaturPlacu dala ime. Vroči poletni dnevi so tu še kako živahni!

Gostom je na voljo lesena kuhinja, skupna jedilnica ter zunanje kurišče za različne prireditve in prijetno druženje ob ognju ter lokalnih kulinaričnih specialitetah, za katere na vašo željo poskrbi tudi gostoljubno osebje kampa.

Gre za ekipo ljubiteljev narave in športnih navdušencev, ki vam bodo z veseljem svetovali pri različnih okoliških izletih ali organizirali vodene aktivnosti v vodi (soteskanje, kajak, rafting), na zemlji (pohodništvo, gorništvo, plezanje, gorsko kolesarjenje ali jamarstvo) ali v zraku (jadralno padalstvo). Prav tako organizirajo različne umetniške ali tematske delavnice za otroke.

Zavetje dreves in razigranost neposredne bližine reke Savinje, ki ga ponuja NaturPlac 'Na Škali' bo resnično navdušil vse, ki si želite nepozabnega dopusta v naravi.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Primož pri Ljubnem 22 , Ljubno ob Savinji, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
NaturAvantura d.o.o.
Davčna št.:
69488410
Kontaktna oseba:
Aleš Krivec
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386(0)51 235 215
Mobitel:
+386(0)41 886 934
E-mail:
info@naturavantura.com

Socialno omrežje