Image
Image
4800
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew77853.jpg

OSEBNI IN KONDICIJSKI TRENER, TOM BERLIČ, LJUBLJANA ŠIŠKA

Stegne 11, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Moje ime je Tom Berlič, sem trener fitnesa in inštruktor kettlebella. Že v rani mladosti sem bil športno naravnan. Najprej sem treniral gimnastiko, kasneje pa me je pot pripeljala k igram z žogo in resno sem se lotil igranja košarke. Po 12 letih treningov in tekmovanj v košarki sem se spoznal s fitnes vadbo in njenimi prednostmi in kvalitetami.

Želja po delu na področju športa me je pripeljala do odločitve, da se bom specializiral v fitnesu. Z vztrajnostjo in predanostjo treningom sem postal trener.

Na Fitnes zvezi Slovenije sem leta 2013 opravil vsa potrebna predavanja in izpite ter si tako pridobil naziv 'Inštruktor fitnesa', kasneje leta 2015 pa še naziv 'Trener fitnesa'.

S precejšnim številom ur preživetih v fitnesu sem svoje treninge želel popestriti. Začel se s Kattlebelli in vadba me je zelo navdušila, zato sem se odločil, da poglobim svoja znanja še na tem področju. Leta 2015 sem pridobil naziv 'Inštruktor Kattlebella'.

Prav tako veliko časa namenim tudi treningu s tako imenovanimi »suspenziskimi trakovi« oz. TRX®.

Vsem vam, ki se ne počutite domače v telovadnici, sem pripravljen prilagoditi vadbo tudi izven športnih centrov oz. v naravi ali na domu. Čas in lokacijo prilagodim vašim željam. Za dobro počutje ni nikoli prepozno. Za lažji začetek začnimo skupaj.

Kettlebell
Vadba s Kettlebell-i, nam omogča aktivacijo večine mišic v telesu, podobno kot »Funkcinalna vadba« .

S tem da so pri treningu s kettlebell-i, natančno določeni gibi in tehnika, katerih se moramo dosledno držati, da se izognemo neprijetnim bolečinam v spodnjem delu hrbta in ramenskih sklepih.

Pri vadbi je poudarek na krepitvi trebušnih, ramenskih, hrbteničnih mišic in mišic nog, katere pripomorejo k vzravnani drži in obvladanju dvigovanja predmetov brez bolečin v hrbtu.

TRX® – »SUSPENZISKI TRAKOVI«
Kot licenčni trener TRX®-a vam omogočam kvalitetno vadbo in hitrejšo pot do zastavljenih ciljev, dobre koordinacije telesa, ® počutja in večje samozavesti.

Vadba s tako imenovanimi »suspenziskimi trakovi« je namenjena vadbi z lastno težo, pri kateri si z naklonom telesa sami izbirate težavnost in zahtevnost vaje.

Trening s trakovi je zelo učinkovit za obvladovanje telesa, pridobivanju na ravnotežju in krepitvi mišic. S TRX®-om se smiselno krepijo mišice hrbta, trebuha, rok in nog. Pri tem moramo pozornost posvečati pravilni postavitvi, s čimer krepimo tudi stabilizacijske mišice.

HUJŠANJE
Izguba kilogramov je pogojena v veliki meri z vadbo, s srčnim utripom, ki je idealen za izgubo maščobe (60 – 70 % vašega maksimalnega srčnega utripa). V tem obdobju je najbolj smiselna vadba, ki zajema, kar se da veliko število mišic v telesu ti. »Funkcionalna vadba«. V času treninga je priporočljivo dodajati vaje, ki nam pospešijo in s tem vzdržujejo optimalen srčni utrip skozi celo vadbo.

Izguba kilogramov je pogojena z vnosom kCal, ki je pod dnevno porabo organizma.

FUNKCIONALNA VADBA
Funkcionalni trening je uporaba različnih znanj in metodologij za izboljšanje pripravljenosti posameznika, ki ima pozitiven vpliv na specifično uspešnost v športu ter na kakovost življenja in zdravja.

Posebna sestavljena gibanja vključujejo v izvedbo več mišičnih skupin, predvsem pa sestavljajo odlične motorične programe, saj se mišice ne vključujejo kot izolacija, ampak v širšem spektru v sinergiji s sosednjimi mišicami in povezujejo v gibanje.

Mišična masa
Pridobivanje mišične mase je odvisno od naslednjih dejavnikov:
  • Uravnotežen prehranski načrt (št. kCal, ki presegajo vašo dnevno porabo)
  • Smiselni trening izbranih mišičnih skupin
  • Dobra hidriranost
Mišična masa je pogojena z večjim vnosom kalorij, kot jih telo porabi. Te kalorije ne smejo drastično presegati potrebnega dnevnega vnosa le teh.

S pravilno in uravnoteženo prehrano nadmestimo potrebno energijo, porabljeno z vsakodnevnim gibanjem, tako med športno aktivnostjo, kot čez cel dan.


Vir: http://osebnitrener.si/index.php/o-meni2

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Stegne 11, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Kontaktna oseba:
Tom Berlič
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
Mobitel:
+386(0)70 866 890
E-mail:
tom@osebnitrener.si