Image
Image
11611
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4787/oglasINFOSLOVENIJA527x300-1486714156.jpg

TAKSI KAMNIK, DOMŽALE NON STOP, TAXI PREVOZI INVALIDOV

Medvedova ulica 11a, 1241 Kamnik, Osrednjeslovenska
Odprto

Galerija slik

Predstavitev

TAKSI KAMNIK, DOMŽALE NON STOP, TAXI PREVOZI INVALIDOV

Možnost plačila s plačilno kartico

Taksi Kamnik želi odgovorno delovati v korist svojih potnikov.

Zato si prizadeva kar najbolje uresničevati njihove želje in potrebe ter skrbeti za njihovo varnost, udobje, pravočasnost in zadovoljstvo.

NUDIMO:

- prijazne voznike z izkušnjami
- taksi prevoze v klimatiziranih vozilih
- taksi prevoze do letališč Brnik (Ljubljana), Maribor, Portorož, Zagreb (Hrvaška), Trst (Trieste), Benetke (Venezia, Trevizo), Celovec (Klagenfurt), Gradec (Graz), Dunaj (Vienna)
- dostavo pošiljk in paketov
- taksi prevozi do zdravilišč
- taksi prevoze do zdravstvenih domov, klinik, bolnišnic
- pogodbene prevoze
- kombi vozilo za osem (8) oseb
- prevoze otrok do osnovnih šol, srednjih šol, vrtcev
- nizke in konkurenčne cene
- odlog plačila

Če boste z našo taksi službo sklenili pogodbo, se bodo lahko Vaši člani ali zaposleni vozili po najnižji tarifi.

 

O NAS ČLANEK IZ ČASOPISA KAMNIČAN/KA:

Točnost, odzivnost in zanesljivost

Na Kamniškem se je izkazalo, da je uporaba Taxi Kamnika lahko precej več kot le klic na telefon in koriščenje klasične taksi usluge, kot je to prevoz potnikov iz točke a do točke b.

Matjaž Vehovec iz Taxi Kamnika, razloži, da so njihove stranke raznolike, a tudi storitev je precej širša: » Veliko je starejših vozimo po nakupih, do banke, zdravnika in drugih vsakdanjih opravkov. Prevažamo tudi najmlajše na treninge ali v šolo. Naše stranke so gojenci Ciriusa, pa tudi poslovneži, ki jih vozimo po sestankih ali na letališče. Vse več dela imamo ob koncih tedna, ko prevažamo tiste, ki pregloboko pogledajo v kozarec.« Nadaljuje, da dajejo v Taxi Kamniku velik pomen točnosti, odzivnosti in zanesljivosti. Zavedajo se tudi tega, da če jim zaupamo otroke, da mora biti voznik taksija zanseljiva, zaupanja vredna oseba. Njihova prednost je tudi ta, da se za vožnjo lahko dogovorite vnaprej - za točno določen dan, uro in kraj, če vse te podatke že imate. Vožnjo pri Taxi Kamnik prilagodijo željam potnikov, vedno upoštevajo stanje na cestah in vremenske razmere. Delajo ves dan, 24. ur, vožnje med tednom, med 24h in 5h zjutraj naročite do 24h. Cenovno so ugodni, plačate lahko tudi z Moneto in od konec marca z plačilnimi karticami.

Uporaba Taxi Kamnika pride še kako prav tistim, ki se odpravljajo nekam, kjer zagotovo ne bodo mogli parkirati. Po novem pa pri Taxi Kamnik dajo še večji poudarek na starejše - sploh tiste, ki ne vozijo več; in če spadate med tiste, ki niso nikoli vozili, potem bo tudi za vas naslednja informacija še kako koristna. Namreč, lahko se dogovorite, da gredo namesto vas v lekarno po zdravila in vam jih dostavijo – naj gre za dostavo zdravil na recept ali brez; odnesejo napotnico in vas prijavijo pri specialistu; oddajo pošto namesto vas; prevzamejo ali odpeljejo male gospodinsjke aparate in tehnične izdelke na popravilo, kot je to recimo ura; se namesto vas v živilsko trgovino odpravijo po nakupih. Vse to je dodana vrednost uporabe Taxi Kamnika, saj se cena uslug ne razlikuje od tiste, kot če bi se sami usedli v avto in se odpeljali v lekarno ali trgovino, recimo.

Ko se torej znajdete v situaciji, ko ne morete s svojim avtom na pot, avtobus pa tudi ne predstavlja ustrezne rešitve, se obrnite na Taxi Kamnik, kjer boste s skupnimi močmi zagotovo našli najboljšo možno rešitev.

Vir: http://www.kamnik.si/resources/files/doc/JANJA_2018/KAMNICANKA/KamnicanKA_20180309_05.pdf

OPOZORILO SPODAJ SO INFORMATIVNE CENE

 
 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Medvedova ulica 11a, 1241 Kamnik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
4M GROUP trgovina in storitve, d.o.o.
Davčna št.:
34930558
Naslov:
Medvedova ulica 11a, 1241 Kamnik
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 2900 0005 0744 243 (odprt 30.11.2012, NLB BANKA SLOVENIJA d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0000 4650 624 (odprt 15.2.2013, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Odgovorna oseba:
Vehovec Matjaž
Kontaktna oseba:
Vehovec Matjaž
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
 IT
Mobitel:
+386(0)31 713 421
E-mail:
info@taxikamnik.si
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
07:00 - 19:00
Torek
07:00 - 19:00
Sreda
07:00 - 19:00
Četrtek
07:00 - 19:00
Petek
07:00 - 19:00
Sobota
07:00 - 19:00
Nedelja
Zaprto
Nedelja in prazniki zaprto