Image
Image
7773
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4120/izletniska_kmetija_padovac_kostel2-1657800764.jpg

IZLETNIŠKA KMETIJA PADOVAC KOSTEL

Selo pri Kostelu 3, 1336 Kostel, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

IZLETNIŠKA KMETIJA PADOVAC KOSTEL

At Kmetija Padovac you will really enjoy the unspoiled nature with wonderful views. Everyone who wants to try the local Koštel cuisine and those who bet on simple but proven dishes will come to your account. Since the Padovac family is involved in horse breeding, they can teach you the basics of riding, and seasoned riders can ride through the idyllic villages in the Kolpa Valley.

 Number of beds:

 Number of rooms: shared beds

     single beds: 7

    double: 2

    the possibility of renting a baby cot

Offer 

In a place of friendly people, it is impossible to resist the varied culinary delights and sports activities that conjure up a real fairytale atmosphere in the almost idyllic surroundings.The view of the aforementioned castle from the time of the Turkish invasions, to which well-kept footpaths lead past beautiful orchards, only brightens the picture and adds a special charm. Your well-being does not escape us because of the motto: Your wish, our command! 

culinary

In addition to traditional dishes, we also prepare typical Kostel dishes to order, such as Kostel želodec and "cušpajs". The latter is prepared differently by each of the surrounding villages; regardless of the location, the dish always goes down well with all visitors. Also an aperitif of homemade brandy or a glass of good wine.

 

Na Kmetiji Padovac boste v neokrnjeni naravi s čudovitimi razgledi zares uživali. Na svoj račun boste prišli vsi, ki želite poskusiti domačo kostelsko kuhinjo, in tisti, ki stavite na preproste, a preizkušene jedi. Ker se družina Padovac ukvarja s konjerejo, vas lahko naučijo osnove jahanja, prekaljeni jezdeci pa lahko odjezdite skozi idilične vasice v Kolpski dolini. 

Število ležišč:

Število sob: skupna ležišča

  • enoposteljnih: 7
  • dvoposteljnih: 2
  • možnost izposoje otroške posteljiceNa obrobju doline reke Kolpe, v gozdnati pokrajini občine Kostel, stoji v vasi Selo pri Kostelu naša kmetija Padovac.
Vsi domači, mama Anica in oče Vito, sinova Vito in Iztok z družinama, se trudimo, da bi se naši gostje počutili kar se da domače.

Na naši kmetiji, za goste je bila odprta leta 2009, se od nekdaj trudimo ustreči kulinaričnim kriterijem še tako zahtevnih gostov. Pri nas pridejo na račun tisti, ki bi želeli poskusiti domačo kostelsko kuhinjo, kot oni, ki stavijo na preproste in že preizkušene jedi.

Ob koncu tedna radi postrežemo napovedanim skupinam (do 40 ali 50 ljudi) in posameznikom, ki si želijo miru in svežega zraka, kjer lahko napolnite svoje baterije ali pa se, vsaj za trenutek, osvobodite vsakdanjih tegob.

Če želite sami postreči prijateljem ob veselem dogodku,ste dobrodošli.

Ponudba

V kraju prijaznih ljudi se ni moč upreti pestrim kulinaričnim dobrotam in športnim aktivnostim, ki ob skoraj idilični okolici pričarajo pravo pravljično vzdušje.
Pogled na omenjeni grad iz časov turških vpadov, do koder mimo čudovitih sadovnjakov vodijo urejene pešpoti, sliko le popestri in dodaja poseben čar.

Vaše dobro počutje pa nam ne uide zaradi mota: Vaša želja, naš ukaz!

Kulinarika

Poleg tradicionalnih jedi po naročilu pripravljamo tudi tipične kostelske jedi, kot so kostelski želodec in »cušpajs«. Slednjega vsaka izmed vasi v okolici pripravlja drugače; ne glede na lokacijo pa jed vsem obiskovalcem vedno dobro tekne. Prav tako tudi aperitiv domačega žganja ali kozarec dobrega vina.

Športne aktivnosti

Redno vdrževane makadamske in gozdne poti nudijo možnost tudi do več 10 km dolge sprehode, ki vodijo mimo neskončnih (ne)urejenih polj in travnikov do lepih vasic in kulturnih, tudi naravnih, znamenitosti.

Dobro je poskrbljeno tudi za ljubitelje kolesarstva, ki jim oddaljenost od prometnih povezav veliko pomeni.

Naša dolgoletna skrb in nega konjeništva pa ponuja možnost jahanja, od same teorije jahanja do večdnevnih jahalnih tur v bližnjo in daljno okolico.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Selo pri Kostelu 3, 1336 Kostel, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Anica Padovac - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji - Kmetija Padovac
Davčna št.:
15383008
Naslov:
Selo pri Kostelu 3, 1336 Kostel
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1920 0501 3054 870 (odprt 5.9.2017, DBS d.d.)
Kontaktna oseba:
Anica Padovac
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
Mobitel:
+386 (0)31 338 645
Mobitel:
031338645
E-mail:
kmetijapadovac.selo@gmail.com