Image
Image
12403
https://info-slovenija.info/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/871/re4-1501491061.JPG

NAJEM VILE NA KRASU SLOVENIJA

Cesta na Brdo 8, 1000 Ljubljana, Goriška

Galerija slik

Predstavitev

 

Vila Sistiana

Vila lahko sprejme tudi vaše poslovne partnerje, saj je novogoriški zabaviščni center oddaljen samo 14 km.

V vili so štiri spalnice z dvema ležiščema ter 3 pomožna ležišča. V kopalnici je večja kad, v pritličju pa dodatno ločeno stranišče. Domači kotički - kuhinja, kopalnica, postelje,... so sodobni. Na voljo je tudi LCD televizijski zaslon z DVD predvajalnikom (mini videoteka). V pritljičju se nahajajo jedilnica / kuhinja / dnevna soba s sedišči za osem oseb s prehodom na teraso.

Poleg je velik vrt s pogledom na kraško pokrajino ter zunanji manjši bazen primeren predvsem za otroke (3x1,5m). Narava v okolici ter vas Sela na Krasu vam zagotavljata mir in sproščenost, v bližini pa je veliko možnosti tudi za rekreacijo in zabavo.

Vila leži na vrhu hriba v krasni vasici Sela na Krasu, zelo blizu meje z Italijo, pravzaprav je najbljižje nakupovalno središče v italjanskem Tržiču (Monfalcone). Srednjeveška vasica Štanjel je oddaljena le petnajst minut vožnje, proti morju se razprostira pogled nad Tržaški zaliv (6km) z gradom Miramare, ki je priljubljena izletna točka, in Devinom, kjer na visoki pečini nad morjem prav tako kraljuje grajsko poslopje, vredno ogleda.


REKREACIJA:
 
Plavanje
V bližini  lahko najdeže številna kopališča oziroma plaže primerne za plavalce.

- beach in Sistiana
- beach in Devin     - beach in Trieste
- beach in Piran     

 
Kolesarjenje - Kolo kulture Krasa
Podajte se za rimami pesnika Srečka Kosovela, med Spacalove grafike ter vrhunsko arhitekturo Fabianija do ekspresionističnih poslikav Toneta Kralja. V kraljestvu Lipicanca spoznajte Černigoja, zapeljite se mimo Štreklja, komedijanta Gojmirja Lešnjaka - Gojca, slikarja tetraplegika Alberta Zafreda, Muzeja slovenskih filmskih igralcev v Divači, … In kot pravi Oton Župančič: Moja duša je židane volje, kot bila bi pila kraški teran!
 
Jahanje

Ljubitelji konj ne smete izpustiti ogleda kobilarne Lipica, kjer že več kot štiristo let vzgajajo plemenite bele konje, lipicance. Lipicanci navdušujejo ljubitelje klasičnega jahanja po načelih španske jahalne šole z Dunaja, s športno dresuro in vprežnimi vožnjami. Lipica je danes pomembno turistično središče, ki poleg tečajev jahanja, ogledov treningov in predstav ter pomembnih mednarodnih konjeniških prireditev omogoča tudi svojevrstne razglede kraške pokrajine iz sedla.
 
Golf

Golfsko igrišče Lipica leži v tipični kraški pokrajini, senco mu dajejo stoletni hrasti. Projektiral ga je Donald Haradine leta 1989. Kraške naravne posebnosti dajejo igrišču svojevrstno lepoto in veliœastnost. Milo mediteransko podnebje omogoča igranje golfa v vseh letnih časih. Je edino igrišče v Sloveniji, ki je odprto skozi vse leto. Ima devet igralnih polj z igriščem za vadbo in dve vadbeni zelenici. Celotna dolžina igrišœa je 3163 m, par 37, SR 71,9; CR 116. V neposredni bližini igrišča so informacijska pisarna, blagajna, garderoba za igralce, trgovina z opremo za golf, teniška igrišča in mini golf.


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta na Brdo 8, 1000 Ljubljana, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Turistikum, poslovanje z nepremičninami, d.o.o.
Davčna št.:
19876203
Naslov:
Cesta 24. junija 25, 1231 Ljubljana - Črnuče
Poslovna enota:
Vila Sistiana- Cesta na Brdo 8, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0510 0801 4765 138 (ABANKA d.d.)
Odgovorna oseba:
Dušan Lazar
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 IT
Mobitel:
+386 (0)41 364 015 Tina Urbih
Mobitel:
+386(0)31 662 497
E-mail:
info@hisazragledom.com